Over mij

 Pia Govaerts (°1967)

Na mijn studies Toegepaste Communicatiewetenschappen en Bibliotheekschool, werkte ik eerst voor  uitgeverij Altiora en daarna als socio-cultureel vormingswerker.

Nadat ik me omschoolde tot integratief psychotherapeut Interactionele Vormgeving, werkte ik vanaf 2003 voor C.A.W. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk en in 2004 startte ik mijn zelfstandige thuispraktijk psychotherapie. Ik specialiseerde mij in assertiviteitstraining  en traumaverwerking, daarnaast ook als opvoedingscoach en familietherapeut.

Voor ‘Metafoor’, het vakblad van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten Interactionele Vormgeving, schreef ik artikels en werkte ik mee aan het boek ‘Ontmoetingen in Psychotherapie’ van Erika Rau. Lees ook mijn blogs op deze website.

Vanuit mijn jarenlange ervaring tijdens begeleidingen van mensen met stressproblemen, ben ik verschillende bijscholingen gaan volgen over lichaamswerk, kunstzinnige therapie, eutonie, voetreflexologie en Yoga.
In 2015 heb ik een deel van ons huis ingericht als YOGAstudio: een harmonieuze oefenruimte midden in het groen…Sinds 2019 geef ik ook zwangerschapsyoga, meditaties in vrouwelijkheid en helende lichaamsbehandelingen.

 

…en er is meer:

als vrouw en moeder ontdek ik nog steeds elke dag -voor mezelf maar nog vaker dankzij anderen- een heleboel over ‘het leven’: denken, doen en voelen.
Over gezondheid, gezin, relaties,… En hoe we daarmee omgaan.
Vaak denk ik dan: “dit moeten meer mensen weten”.
Zo is al heel vroeg mijn passie ontstaan voor YOGA, workshops geven en bezig zijn met schrijven en meditatie.
Ik deel je graag mee wat ik ontdek!
Warme groet,
Pia        

 

Alleen zij die onderweg zijn,
kunnen de hoop koesteren ooit aan te komen.

Jan Sobrino

error: Je kan deze inhoud niet copiëren